Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ντοκουμέντο-Ο 'Ακης σημείωνε τις μίζες!

Η άμεση σύνδεση του Άκη Τσοχατζόπουλου με την off shore Torcaso αλλά και την Morelia Trading , η οποία είχε λάβει μίζες για την υπόθεση των υποβρυχίων αποκαλύπτεται μέσα από έγγραφο-ντοκουμέντο που βρέθηκε στις σημειώσεις του πρώην υπουργού.
Ένα χειρόγραφο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρει την "εισροή χρημάτων από την Morelia Trading SA σε λογαριασμό της Torcaso Investments LTD στην Τράπεζα Κύπρου στη Λευκωσία και στην Ελλάδα το ίδιο κρίσιμο χρονικό διάστημα". Και παρακάτω τονίζει...:"πληρωμή της Ferrostall για δωροδοκία" !

Σημειώνεται ότι η Real News είχε αποκαλύψει ότι για την υπόθεση των υποβρυχίων η Morelia Trading S.A., με έδρα τον Παναμά, η οποία ανήκει στον Οράτιο Μελά, κουμπάρο του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου (Νίκο Ζήγρα), είχε λάβει ωφέλιμες πληρωμές από την γερμανική Ferrostaal. Χρήματα είχε λάβει και ο γιος του Οράτιου Μελά, Κύρος.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκαν εμβάσματα της Morelia Trading σε λογαριασμούς της Torcaso, η οποία ανήκει στον Νίκο Ζήγρα, εξάδελφο του πρώην υπουργού και η οποία εμπλέκεται μεταξύ άλλων στην αγοραπωλησία του νεοκλασικού της Διον. Αρεοπαγίτου. Κι αυτό γιατί η Torcaso αγόρασε το ακίνητο το 1999, το μεταβίβασε στην έτερη off shore Νοbilis, η οποία το πούλησε τελικά στη σύζυγο του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη το 2010. 
.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: