Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Μιχαλολιάκος «αποθεώνει» τον Γ. Παπαδόπουλο και θέλει να απελευθερώσει τη Μικρά Ασία!

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ



Ο Μιχαλολιάκος «αποθεώνει» τον Γ. Παπαδόπουλο και θέλει να απελευθερώσει τη Μικρά Ασία!
Στην χθεσινή του ομιλία του στα Μέγαρα ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος «κατέπληξε» το πλήθος των οπαδών του κομματός του που έσπευσαν να τον καταχειροκροτήσουν εκστασιασμένοι από τις αναφορές του στην χούντα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από τον Ηλία Κασιδιάρη και άλλα στελέχη που κρατούσαν σημαίες της Χρυσής Αυγής και φορούσαν μπλουζάκια με το λογότυπο του κόμματος υποσχέθηκε «ύδωρ» στο διψασμένο για χουντικές πρακτικές κοινό του και νοστάλγησε την εποχή του «σωτήρα»  Γεώργιου Παπαδόπουλο.

«Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, πρόκοψε επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου, ας με πουν εθνικιστή ή όπως θέλουν» δήλωσε και καταχειροκροτήθηκε.
Ολοκληρώνοντας το εγκώμιο του Γ. Παπαδόπουλου με πλούσιες επευφημίες, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Αστυνομικούς καταγράφοντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία πρέπει να λυθούν καθώς σύμφωνα με τον ίδιο έχουν σοβαρό έργο να πράξουν στο μέλλον. Και το έργο αυτό είναι εθνικό και μάλιστα παραπέμπει στην Μεγάλη Ιδέα διότι ο κ. Μιχαλολιάκος ονειρέυεται την απελευθέρωση της Μικράς Ασίας.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε στην ομιλία του, «Σέβομαι και αγαπώ το στρατό που είναι η μοναδική ελπίδα της χώρας, Μικρά Ασία αν ο Θεός μας ευλογήσει θα τις ελευθερώσουμε».http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: