Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ομολόγησε ο συλληφθείς για την υπόθεση κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο

Οδηγείται στον εισαγγελέα


Ανάστατο το νησί της Πάρου
Ανάστατο το νησί της Πάρου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Ομολόγησε την πράξη του ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη σήμερα, Σάββατο, για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 22 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, είπε ότι αρχικά είδε την κοπέλα να ακούει με ακουστικά μουσική και την πλησίασε για να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο. Η κοπέλα τότε αντέδρασε και εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να την αφήσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ακόμη υπέδειξε σημείο στο οποίο είχε πετάξει το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης για τον εντοπισμό του οποίου γίνονται έρευνες.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χ.Μανούρας κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ. και ερωτώμενος σχετικά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Ο 21χρονος, όπως και άλλοι δυο συμπατριώτες του που βρέθηκαν στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο δράστης στη Νέα Χαλκηδόνα διαπιστώθηκε, επίσης, ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στη Σύρο, προκειμένου να οδηγηθεί αύριο, Κυριακή στον εισαγγελέα του νησιού, μαζί με τους άλλους δύο Πακιστανούς που βρέθηκαν στο σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα.

Νωρίτερα, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό αλλοδαπό είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας.

Για μια καλή ημέρα για την ΕΛ.ΑΣ. και την ελληνική κοινωνία έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.
Ο 21χρονος εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη και σύμφωνα με την Αστυνομία έφυγε εσπευσμένα από το νησί.

Στο μεταξύ, η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

Στις 23 Ιουλίου, η κοπέλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή.

Βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα και την αδελφή της.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: