Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σε κινητοποιήσεις καλούν τους πολίτες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ...



... ανήμερα της επίσκεψης Μέρκελ...
Σε κινητοποιήσεις καλούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ το λαό την ερχόμενη Τρίτη ημέρα επίσκεψης της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
Με το σύνθημα «Μπλόκο στα μέτρα» η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό σε...
μεγάλες κινητοποιήσεις την Τρίτη, εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά και κατά της επίσκεψης Μέρκελ.

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτήρισε την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου ως στήριγμα στην κυβέρνηση για να εκφοβίσει και να φιμώσει τον λαό και υπογράμμισε ότι τα λαϊκά στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα για μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τον αν η Α.Μέρκελ θα συναντήσει τον ΑΛ.Τσίπρα, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισαν ότι το κόμμα δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την επίσκεψη, κατά συνέπεια δεν τέθηκε εκ των πραγμάτων ζήτημα συνάντησης του Αλ.Τσίπρα με την καγκελάριο.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει έντονες αντιδράσεις, όταν κατά τη μετάβαση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, πριν από λίγους μήνες, δεν είχε οριστεί ραντεβού με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τότε, ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης είχε κάνει λόγο για «μέγιστη θεσμική απρέπεια και προσβολή της Δημοκρατίας» από πλευράς του επικεφαλής του Eurogroup....
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: