Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δεν θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς

«Μάχη σε όλα τα μέτωπα»


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς   (Φωτογραφία:  Fosphotos )

Αθήνα
Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν αποπροσανατολιζόμαστε, θα συνεχίσουμε τη μάχη, δήλωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιστρέφοντας στο Μέγαρο Μαξίμου από το ταξίδι του στο Παρίσι.

Ο πρωθυπουργός έστειλε εμμέσως μήνυμα στο εσωτερικό μετά την εισβολή εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η κυβέρνηση δίνει τη μάχη σε όλα τα μέτωπα για τη σωτηρία της πατρίδας.

Ερωτηθείς για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα την Τρίτη σχολίασε ότι είναι θετική εξέλιξη ότι αποδέχτηκε την πρότασή του και πρόσθεσε: «Θα υποδεχτούμε την κ. Μέρκελ όπως αρμόζει σε ηγέτη φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία».

«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού» ανέφερε ο κ. Σαμαράς. «Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» πρόσθεσε και συνέχισε: «Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: