Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο «ήλιος» του ΠΑΣΟΚ «λαχάνιασε»

Ο «ήλιος» του ΠΑΣΟΚ… «λαχάνιασε»

Νέο «χτύπημα» από τον Σωκράτη Ξυνίδη. Μετά την ανάρτηση του για τις εσωκομματικές ίντριγκες στο ΠΑΣΟΚ για την θέση του αρχηγού, ο πρώην γραμματέας του κόμματος, αντικατέστησε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ…με ένα λάχανο!
Επίσης στο νέο κείμενο που έχει αναρτήσει κάνει αναφορά σε δημοσιογράφο της Αθήνας για τη στάση και τη σχέση που είχε και έχει με διάφορες προσωπικότητες στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τη στάση του απέναντί του όταν διετέλεσε Υπουργός.
Στο κείμενο που έγραψε, έχει ανεβάσει και μια φωτογραφία αμπελιού για να διασκεδάσει τη φράση «κηπουρός του Παπανδρέου» που του απέδιδε γνωστός δημοσιογράφος.
Διαβάστε την ανάρτηση του:

«Κάποιοι «καθωσπρέπει κύριοι» του δημοσιογραφικού κόσμου, που το παίζουν και bloggers, σκύλιασαν σήμερα με την προχθεσινή μου ανάρτηση. Ναι, λοιπόν, ΕΙΜΑΙ «ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ». Σας επισυνάπτω και την απόδειξη από το αμπέλι του σπιτιού μου.


Εσύ ανώνυμε δημοσιογραφίσκε που βιάστηκες να θεωρήσεις τον εαυτό σου spokesman της τρόικας εσωτερικού Ραγκούση-Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου, επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου, για να βγάζεις τα προς το ζην, πόσο στενοχωριέσαι σήμερα που τα πουλέν σου τα σπάσαν και δεν έχεις να προσμένεις τίποτα, για να μασήσεις; Τρία χρόνια τώρα, σας έμαθα καλά. Κάθε φορά που θα ξύνεστε στη μαγκούρα θα «τ’ ακούτε».Κατανοητό;»

ΠΗΓΗ:nocomments.gr
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: