Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ιδρυτικό συνέδριο στις 27-29 Απριλίου εξήγγειλε ο Π. Καμμένος...



Στον ανασχεδιασμό των οργάνων θα προχωρήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος, όπως προέκυψε από την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ.

Την απόφαση αυτή έχουν...
υπογράψει μέχρι στιγμής οι κ.κ. Πάνος Καμμένος, Παναγιώτης Μελάς, Έλενα Κουντουρά, Γιάννης Δημαράς, Νότης Μαριάς, Μίκα Ιατρίδη, Γαβριήλ Αβραμίδης, Ραχήλ Μακρή, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Βασίλης Καπερνάρος, Σταυρούλα Ξουλίδου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα.

Λόγω αρνήσεως του Κώστα Μαρκόπουλου να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθήκοντα γραμματέα ασκεί ο αναπληρωτής γραμματέας, Παναγιώτης Μελάς.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της ΚΟ με τη Διοικούσα Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος εξήγγειλε το ιδρυτικό συνέδριο, το οποίο πρότεινε να διεξαχθεί από τις 27 έως και τις 29 Απριλίου 2013. Το συνέδριο θα εκλέξει πρόεδρο και γενικό γραμματέα.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το κόμμα του έχει δικαιωθεί πλήρως σε όλες του τις θέσεις και τόνισε ότι σήμερα μιλούν για καταγγελία του Μνημονίου και υποστήριξε πως η διαγραφή του «επονείδιστου και επαχθούς χρέους», είναι μια πολιτική την οποία σιγά-σιγά τη δέχονται οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε Πολιτική Ανοιξη ενώ, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε ένα ΚΟΔΗΣΟ. «Όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι τις επόμενες εκλογές το πιο πιθανό είναι να μην εκπροσωπείται στη Βουλή», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο ΠΑΣΟΚ με τον Ευ. Βενιζέλο έχουν δημιουργήσει πλέον μια ομάδα συγκυβέρνησης μαζί με την ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ και έχει αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι αυτές οι πολιτικές που υπηρετούν, οι πολιτικές των μνημονίων, είναι πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά.

Ο ίδιος απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις από όπου κι αν προέρχονται, οι οποίες θα συμφωνήσουν στην καταγγελία των μνημονίων, στη διαγραφή του χρέους «προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια δημιουργία πλειοψηφίας, έστω και μέσα σε αυτή τη Βουλή».

Τέλος ορίστηκε νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την Πέμπτη στις 13:00.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: