Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ Αυτοί είναι οι δύο φοιτητές που κατηγορούνται για συμμετοχή στους «Πυρήνες»



aytoi-einai-oi-duo-foitites-poy-katigorountai-gia-symmetoxi-stoys-pyrines
Φωτό αρχείου
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δύο φοιτητών που κατηγορούνται για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς", μετά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια στην Αθήνα.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται και για συνέργεια σε ληστεία σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας, στις 28 Νοεμβρίου του 2012, ενώ φέρεται ότι συμμετείχαν και στην ληστεία στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο νεαρών σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για: ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για τους:
Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα».

Πληροφορίες για το προφίλ των δύο νεαρών
 
Οι δύο νεαροί φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Αθήνας και φέρονται να ανήκουν στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, αναζητούνται από το πρωί από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποπτεύονται και σχέση των δύο στην εμπρηστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη των δύο νεαρών (ο ένας είναι γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού του στρατού), όταν λίγες ώρες μετά τη ληστεία στη Φλώρινα, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να κινούνται ύποπτα με ένα νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο και σταμάτησαν για έλεγχο. 

Oσον αφορά τον Φοίβο Χαρίση-Πούλο, είναι γιος συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ (ο πατέρας του) και συνεργάτιδος του Γιάννη Δραγασάκη στον ΣΥΡΙΖΑ (η μητέρα του).


Σχετικές φωτογραφίες:



18022013aeantalios.JPG18022013aeapoulos-xarishs.JPGhttp://newpost.gr/post/192119/aytoi-einai-oi-duo-foitites-poy-katigorountai-gia-symmetoxi-stoys-pyrines/

Δεν υπάρχουν σχόλια: