Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γεωργιάδης: «Θα γέλαγε η υψήλιος αν έβλεπε ο κόσμος τη σκηνή που σπάει το δάχτυλό του ο Καπερνάρος»...




Tη γνωστοποίηση των πρακτικών της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ζήτησε ο βουλευτής και εκπρόσωπος της ΝΔ στην Επιτροπή Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ...
ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ. Για τη βιντεοσκόπηση των... συνεδριάσεών της, είπε χαρακτηριστικά: «Φαντάσου να είχαμε βιντεοσκόπηση χθες και να έβλεπε ο κόσμος τη σκηνή που σπάει το δάχτυλό του ο άνθρωπος (σ.σ. ο βουλευτής Β. Καπερνάρος). Θα γελούσε η υφήλιος για 70 χρόνια».

Αναφερόμενος στα όσα είπε στη συνεδρίαση της Επιτροπής ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καρπενάρος για απόπειρα συγκάλυψης, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

«Εγώ δεν τα ανέχομαι αυτά που λέει ο κ. Καπερνάρος. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συγκάλυψης. Μόνοι μας είπαμε πως ο μάρτυρας είναι σημαντικός, όπως ο κ. Ηλ. Πλασκοβίτης. Άρα, πού τον εμποδίσαμε να κάνει κάποια ερώτηση; Του έκανε ερωτήσεις για μιάμιση ώρα. Μένω έκπληκτος με αυτά που λέει. Είναι μια συνεδρίαση στην οποία έχουμε ανθρώπους που εξαντλούν τις βιολογικές ανάγκες, όχι μόνο των μαρτύρων, αλλά και της επιτροπής, οι οποίοι (άνθρωποι) νομίζουν ότι κατέχουν την αλήθεια και ότι όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να τους φιμώσουν. Τους παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν αυτές τις γελοίες κατηγορίες περί φιμώσεως. Ο ελληνικός λαός, που επέλεξε αυτές τις καινούριες δυνάμεις θα έρθει να ασκήσει κριτική σε εμάς, γιατί αυτές οι δυνάμεις που επέλεξε κάνουν όλη την ημέρα σόου και καυγάδες;».

Ο βουλευτής της ΝΔ ήταν επικριτικός και για την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή, Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας: «Αν είχαμε βγάλει πρόεδρο την κ. Κωνσταντοπούλου θα μας είχε κλείσει όλους φυλακή. Το όνειρό της είναι αυτό. Είναι γεννημένη εισαγγελεύς η γυναίκα, δεν ξέρω γιατί έγινε βουλευτής ή δικηγόρος».

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά στη φορολογία των ακινήτων τόνισε: «Σήμερα, μάλιστα, έχει συζήτηση η διακομματική επιτροπή για τον φόρο στα ακίνητα. Ό,τι ακούτε, ό,τι ακούγατε όλες αυτές τις ημέρες, ήταν διαρροές σκέψεων διαφόρων. Και επί αυτών των διαρροών μίλησαν χθες ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Βορίδης. Δεν είμαστε κομμουνιστές. Άρα, δεν θέλουμε να πάρουμε τα ακίνητα του κόσμου. Ο κ. Στουρνάρας είπε: εξομοίωση αντικειμενικών αξιών με πραγματικές, διεύρυνση της φορολογικής βάσης, ένας ενιαίος φόρος για όλα, για να ξέρεις τι πληρώνεις. Δεν θα υπάρξει ένα επιπλέον ευρώ φόρου από αυτό που έχουμε προϋπολογίσει. Μπορείς να εισπράξεις εκ του μη έχοντος; Ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς. Άρα, κάποια λύση θα βρεθεί, όπως είχε δώσει παράταση για τη δεύτερη δόση. Μην τρελαίνεστε. Δεν είναι ο Στουρνάρας τρελός, ούτε ο Σαμαράς».

Διευκρινίσεις Γεωργιάδη για Καπερνάρο
Επειδή έχει αναπαραχθεί η δήλωση μου για τον τραυματισμό του κ. Καπερνάρου περιπαικτικά να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο αστείος ο ίδιος αλλά του πώς θα χρησιμοποιούσαν το σχετικό βίντεο οι χιουμοριστικές εκπομπές. Αντιθέτως θεωρώ και τον τραυματισμό του σοβαρό γεγονός και την απόφασή του να έρθει και το απόγευμα πράξη υπευθυνότητας εκ μέρους του..


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: