Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Απειλές των αγροτών της Κρήτης για τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ...



Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα, αν συνεχιστούν οι απεργίες της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, δηλώνουν οι αγρότες της Κρήτης που βρέθηκαν την Παρασκευή στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
Οι παραγωγοί υποστηρίζουν πως αν δεν...
μπει άμεσα ένα πλοίο στη γραμμή με τον Πειραιά όλα τα ευπαθή αγροτικά προϊόντα του νησιού θα καταστραφούν, με τη ζημιά να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ημερησίως.

Οι αγρότες που βρέθηκαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζήτησαν να βρεθεί λύση, και μετέφεραν την αποφασιστικότητα του κλάδου να φτάσουν στα άκρα για να πετύχουν το στόχο τους.

Συγκεκριμένα, απαίτησαν τον απόπλου πλοίου άμεσα για να μεταφερθούν τα αγροτικά προϊόντα, ενώ σημείωσαν πως αν δεν μπορεί να γίνει αυτό με ελληνικό πλοίο να δοθεί άδεια από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας δρομολογηθεί πλοίο ξένων συμφερόντων μέχρι τη λήξη της απεργίας.

«Οι παραγωγοί μας άντεξαν τις δύο μέρες, όμως από την τρίτη μέρα και μετά η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη. Μεταφέρετε αυτά "πάνω", για μην έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» τόνισαν δήμαρχοι της Κρήτης στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Γιώργο Δεικτάκη.

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: