Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Βρήκαν νέο κρησφύγετο των «Πυρήνων» και το τζιπ διαφυγής


vrikan-neo-krisfugeto-ton-pyrinon-kai-to-tzip-diafygis
Φωτό αρχείου/eurokinissi
Πολύωρη επιχείρηση πραγματοποίησε την Τρίτη η Αντιτρομοκρατική σε ισόγειο διαμέρισμαπολυκατοικίας στην οδό Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 στα Τουρκοβούνια, στην Αθήνα.

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από έναν εκ των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό τηςΚοζάνης και αποτελούσε ένα ακόμη κρησφύγετο των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Αστυνομία προσδοκά να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία, αποτυπώματα ίσως και οπλισμό στο εν λόγω διαμέρισμα που να συνδέουν τους τέσσερις συλληφθέντες της Κοζάνης με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Τον συγκεκριμένο χώρο φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είχε νοικιάσει ο Δημήτρης Πολίτηςπιθανότατα με τα στοιχεία κάποιας απο τις δύο πλαστές ταυτότητες που είχαν στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του. Την είχε νοικιάσει τους τελευταίους τρεις μήνες, στα μέσα Δεκεμβρίου, και φαίνεται να ήταν το τελευταίο σπίτι που διέμεναν καταζητούμενα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» αλλά και άτομα που συμμετείχαν στις ληστείες του Βελβεντού Κοζάνης και Φιλώτα Φλώρινας, πριν συλληφθούν.

Εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι Χαρίσης και Ντάλιος

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, οι αρχές εντόπισαν στη Νάουσα το τζιπ με το οποίο σύμφωνα όλες τις ενδείξεις χρησιμοποίησαν χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής οιΧαρίσης και Ντάλιος, καταζητούμενοι για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό.

Το όχημα εντοπίστηκε σε παράπλευρο δρόμο της Χριστοδούλου Λουκά στη Νάουσα με τις αρχές να το αναζητούν εδώ και 19 ημέρες.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν οδοντίατρο τον οποίο είχαν ακινητοποιήσει οι καταζητούμενοι.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: