Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Έρευνες σε διαμερίσματα Όπλα και χειροβομβίδες βρήκε η Αντιτρομοκρατική σε Ι.Χ. στα Εξάρχεια


Οι έρευνες στο διαμέρισμα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης
Οι έρευνες στο διαμέρισμα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Όπλα, χειροβομβίδες και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών εντόπισε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής στη διάρκεια έρευνας σε Ι.Χ. -το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο, στα Εξάρχεια.

Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έρευνες σε διαμέρισμα στην οδό Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια. Η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε, ενώ σε ετοιμότητα ήταν και μια διμοιρία των ΜΑΤ.
 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση

Έρευνες έγιναν και σε ένα ακόμα διαμέρισμα στη Νίκαια.

Στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο πολεμικά τουφέκια καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, τρεις γεμιστήρες, δύο μεγάλα κουτιά σφραγισμένα με 720 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών το καθένα και ένα ζευγάρι υφασμάτινα γάντια.

Όπως αναφέρει το Βήμα, τα ευρήματα σχετίζονται με έναν 35χρονο που είχε συλληφθεί το Μάιο του 2005 για κλοπή ασπίδων από τα ΜΑΤ.

Ο 35χρονος είχε νοικιάσει στις αρχές Μαρτίου το Ι.Χ. από εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας στο όνομά του. Δεν το επέστρεψε περί τις αρχές Μαρτίου, όπως είχε δηλώσει, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ. και να αναζητά το Ι.Χ. που εντοπίστηκε τελικώς στα Εξάρχεια.

Τα διαμερίσματα και το γκαράζ εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας της Αντιτρομοκρατικής για την ομάδα που διέπραξε τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: