Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!


Γράφει  ο Insider 
Περνάει ο καιρός λοιπόν, γυρίζει και ο τροχός και αποκαλύπτεται πλέον ότι ο Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε τα πάντα για την Λίστα Λαγκάρντ από τον Κώστα Μπίκα, διοικητή της ΕΥΠ (εδώ). Γράφαμε στην... 
αρχή της χρονιάς (εδώ).

"Αυτό που κυριολεκτικά σκοτώνει το πολιτικό σύστημα είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είτε είχε την δυνατότητα να τα κάνει αυτά ανεξέλεγκτος είτε είχε την επιδοκιμασία του πολιτικού του προισταμένου, του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Γι αυτό και πρέπει να ερευνηθούν όλες οι ύποπτες περιπτώσεις για ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου και των πρωτοκλασάτων Παπακωνσταντίνου, Γερουλάνου και λοιπής κυβερνητικής "ομάδας".

και συνεχίζαμε:

"Η Πολιτική Ηγεσία της χώρας όμως- και εδώ αναφέρομαι και στους Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, μεθαυριανό φερέλπιδα Πρωθουπουργό- θα εξαντλήσουν το τεράστιο θέμα της νομιμότητας και του ήθους των πράξεων της διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου στην φυλάκιση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου;

Διότι τώρα που πάει να γίνει η αρχή με την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην τακτική δικαιοσύνη, ο δρόμος άνοιγει. 

Γιατί φυσικά δεν είναι στα καθήκοντα του Πρωθυπουργού ή του Υπουργού Πολιτισμού να διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα πρός όφελος λαμογίων και άρα προφανώς δεν εμπίπτει στον Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών και ... Πρωθυπουργών."

----------------------------

Θα επαναλάβουμε λοιπόν σήμερα τα ερωτήματα που θέταμε και τότε και η τρικομματική συγκυβέρνηση έκανε ότι δεν άκουγε , ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πιό σπουδαία να ασχοληθεί και οι εφημερίδες και τα κανάλια ενώ διαβάζουν όλη μέρα Fimotro, αν δεν παρέμβει Εισαγγελέας κάνουν ότι δεν ξέρουν τιποτα.

Ρωτάγαμε τις πρώτες μέρες του 2013 και ξαναρωτάμε και σήμερα:

"1. Τι γνώριζε και πότε... ενημερώθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου 

α) για την Λίστα Λαγκάρντ

β) τα δώδεκα "χαμένα" εκατομμύρια ευρώ του ΕΟΤ

και
γ) για την διευκόλυνση ανταγωνιστών της ΕΡΤ σε πλουτισμό εις βάρος της περιουσίας της ΕΡΤ; 

2. Σε ποιό από τα τρία θέματα αυτά υπάρχει εμπλοκή της Σοφίας Παπανδρέου και του Νίκου Παπανδρέου, οι οποίοι μετέφεραν διαδοχικά ενημερωτική επιστολή από το εξωτερικό στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου;

3. Γιά ποιό από τα τρία αυτά θέματα υπάρχει βεβαία και πλήρης γνώση του Γιώργου Παπανδρέου και του Παύλου Γερουλάνου;

4. Για ποιό από τα τρία αυτά θέματα υπάρχει αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό παραλαβής της ενημέρωσης των Γιώργου Παπανδρέου και Παύλου Γερουλάνου;"

Insider

ΥΓ: Ελπίζω να έχουν καταλάβει πλέον οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ πως ... φιμώνει το Fimotro. Γιατί, να είναι σίγουροι ότι τα απαραίτητα ράματα για ... φίμωμα υπάρχουν για όλες τις γούνες.
http://fimotro.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4565.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: