Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα του ΣΔΟΕ
Μέχρι τις 12 Απριλίου υπολογίζει το ΣΔΟΕ ότι θα έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Αυτό αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος του ΣΔΟΕ και αρμόδιος για τον έλεγχο της «λίστας Λαγκάρντ», Παναγιώτης Μαντούβαλος, σε επιστολή που έστειλε απόψε στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Στην επιστολή, ο κ. Μαντούβαλος αφού εξηγεί την πολυπλοκότητα της επεξεργασίας των στοιχείων και τις κινήσεις που θα κάνει η υπηρεσία του για να συλλέξει όλα τα στοιχεία για τους λογαριασμούς των 4 συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου, καταλήγει τονίζοντας ότι λόγω των μη προβλέψιμων παραμέτρων δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί επακριβώς ο απαιτούμενος χρόνος για την περαίωση του ελέγχου μετά τις 12/4/2013.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαντούβαλος έχει κληθεί μαζί με κλιμάκιο του ΣΔΟΕ την ερχόμενη Τρίτη στην Προανακριτική, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με την πορεία του πορίσματος, για το οποίο ζητούν να συμπτυχθεί χρονικά η κατάθεση του.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: