Κυριακή 28 Απριλίου 2013

"Σκηνοθετημένο σόου για τις κάμερες" η επανεκκίνηση των έργων στην Ολυμπία οδό



Για εργοτάξιο, με ψεύτικους εργαζομένους και οχήματα από αλλού, που στήθηκε απλά και μόνο για τις κάμερες, κάνει λόγο το σωματείο των πρώην εργαζομένων στην Ολυμπία οδό

Απίστευτες καταγγελίες για την διαφημιζόμενη επανεκκίνηση των εργασιών στην Ολυμπία οδό έκανε το σωματείο "Η Γαλαρία" των πρώην εργαζομένων στο συγκεκριμένο έργο, οι οποίοι είναι άνεργοι τα δύο τελευταία χρόνια.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποκαλύπτει ότι η πρόσφατη εκδήλωση, στην οποία παρέστη και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ήταν ένα σκηνοθετημένο σόου για τις κάμερες, με ψεύτικους εργαζομένους και μηχανήματα που είχαν μεταφερθεί από αλλού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Την Πέμπτη 25 Απριλίου ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο Β. Βενιζέλος και ο Ν. Τσούκαλης επιθεώρησαν  τα έργα της Ολυμπίας Οδού που επαναξεκινούν. Αλήθεια, ποια Ολυμπία Οδός; Δεν υφίσταται καμία Ολυμπία οδός, κανένα έργο. Δεν υπάρχει σύμβαση σε ισχύ. Υπάρχει μόνο διακοπή εργασιών και τίποτε άλλο.
Στη φιέστα που παρουσιάστηκε ως επανεκκίνηση του έργου μεταφέρθηκαν εργάτες του “ΑΚΤΩΡ” από εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου “ΜΟΡΕΑΣ”, ντύθηκαν με γιλέκα της “Ολυμπίας Οδού”, βαφτίστηκαν εργαζόμενοι της “Ολυμπίας Οδού” και παρίσταναν πως εργάζονται.
Μεταφέρθηκαν φορτηγά της εταιρείας “ΣΒΩΛΟΣ” από το λιμάνι της Πάτρας, βαφτίστηκαν φορτηγά της “Ολυμπίας Οδού”, έκαναν πως εργάζονται. Μεταφέρθηκαν χωματουργικά μηχανήματα δίχως άδειες, ασφάλειες και πινακίδες.

“Προσλαμβάνονται” πρώην εργαζόμενοι της “Ολυμπίας Οδού” που γνωρίζουν τα μέρη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για όσο διήρκησε η φιέστα, με την υπόσχεση πως θα προτιμηθούν  όταν ξαναξεκινήσει η “Ολυμπία Οδός”. Όλοι αυτοί, όταν τελείωσε το σόου, επέστρεψαν στην κυριολεξία από εκεί που ήρθαν".
Πληροφορίες από tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: