Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ Αναστάτωση στους Παπανδρεϊκούς προκαλεί η αποκήρυξή τους


anastatosi-stoys-papandreikous-prokalei-i-apokiryksi-toys 
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους «παπανδρεϊκούς» του ΠΑΣΟΚ η αναφορά που σκοπίμως διέρρευσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποδίδοντάς την μάλιστα στον Γιώργο Παπανδρέου πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν εκπροσωπείται από κανέναν στο κόμμα.

«Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν στελέχη τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους του και πολύ περισσότερο να αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ» αναφερόταν στην άτυπη ενημέρωση της Ιπποκράτους μετά την πρόσφατη θυελλώδη συνάντηση των δύο ανδρών. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ομάδα του Καρχιμάκη, γνωστότερη και ως κίνηση των «75» που άρχισε να ερευνά κατά πόσο ευσταθούν οι διαρροές της Ιπποκράτους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος που είχε κάθε λόγο να δημοσιοποιήσει την περίπου αποκήρυξή τους από τον Γ. Παπανδρέου δεν κατέβασε από το κεφάλι του την ενόχληση του πρώην πρωθυπουργού για την στάση που κάποιοι «παπανδρεϊκοί» υιοθετούν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. «Κανένας δεν πρέπει να μιλάει εξ ονόματός μου» φέρεται να είπε οργισμένος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντιδρώντας στην κατηγορία που του προσήψε ο κ. Βενιζέλος ότι βάζει τους …δικούς του να προκαλούν αναστάτωση στο εσωτερικό του κόμματος. 

Πράγματι, ο Γιώργος Παπανδρέου σε ανύποπτο χρόνο έχει πει σε συνεργάτες του ότι δεν ασχολείται με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ ούτε ενθαρρύνει την ανάπτυξη κινήσεων που ενδεχομένως θα λειτουργούσαν υπονομευτικά απέναντι στην ηγεσία. «Ούτε οι Καρχιμάκηδες, ούτε οι Κοππάδες» βρίσκονται σε συννενόηση με τον Παπανδρέου λένε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, προσθέτοντας πως ο ίδιος ενδιαφέρεται μόνο για την ενότητα της παράταξης. 

Οι συγκεκριμένες διαρροές έχουν προκαλέσει θόρυβο στην ομάδα του Μιχάλη Καρχιμάκη η οποία προσφάτως πραγματοποίησε και κομματική εκδήλωση 400 στελεχών σε ξενοδοχείο της Αθήνας καθώς ως γνωστόν προσβλέπουν σε μία επανάκαμψη του Γ. Παπανδρέου αντιμετωπίζοντας την ηγεσία Βενιζέλου ως μία παρένθεση στο ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο Μ. Καρχιμάκης τηλεφώνησε στον πρώην πρωθυπουργό και του ζήτησε να μάθει εάν πράγματι έγινε τέτοια συζήτηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλου κι επίσης εάν έχουν βάση όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Άρτεμις Παραδείσου
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: