Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο... ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ



Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Είναι αλήθεια ότι παρά τα... όσα συνέβησαν "πολιτικά" στην χώρα μας τελευταία η... ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν το... 
"προβάδισμα δημοσκοπικά" όπως επιβεβαίωσε και παρουσίασε σχετικά η έρευνα-δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του NewsIT και που έγινε λίγο πριν το Πάσχα...
΄Οπως αναφέρεται σχετικά το προβάδισμα οφείλεται ....γιατί στην κεντροδεξιά η ΝΔ μοιάζει να έχει εδραιώσει την κυριαρχία της κυρίως λόγω της... καλής εικόνας του αρχηγού της και πρωθυπουργού... Α. Σαμαρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να δίνει μάχη στήθος με στήθος αναφέρει η σχετική έρευνα για την πρωτεία με τη ΝΔ αλλά ...αδυνατεί να αναπτύξει ακόμα... δυναμική νίκης. Και είναι χαρακτηριστικό ότι η κίνηση Αλαβάνου παρά το ότι απέχει πολύ ακόμα από τον τυπικό πολιτικό σχηματισμό καταγράφει ήδη ποσοστό 1.7% !
Δεδομένο θεωρείται πλέον ότι ο... Αντώνης Σαμαράς θα... ενισχύσει ακόμα τα ποσοστά του στο μέλλον αφού το δύσκολο έργο των αυξήσεων κεφαλαίου των τραπεζών και οι ιδιωτικοποιήσεις που ξεκίνησαν από τον ΟΠΑΠ θα δώσουν... άλλο αέρα στον Αντώνη Σαμαρά...

Η κόντρα... Ρουπακιώτη-Μανιτάκη πιέζουν την ΔΗΜΑΡ ενώ στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα δυσκόλεψαν με το κόμμα Λοβέρδου!
Όσο για το ΚΚΕ η αλλαγή ηγεσίας κυριαρχεί χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο για περαιτέρω εξελίξεις.

Άρα... ο μεγάλος νικητής είναι αμαμφίβολα  ο... Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα δώσει την δύσκολη  μάχη των ιδιωτικοποιήσεων ενώ θα δοθεί βαρύτητα και στις επισκέψεις του στο εξωτερικό που είναι και το δυνατό σημείο της επιτυχίας του... Αντώνη Σαμαρά !
Ενώ η δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι.... τα δύσκολα πέρασαν ενισχύουν την εικόνα του πρωθυπουργού!

Βαρύ όμως το.... πρόγραμμα του πρωθυπουργού με αλλαγές σε πρόσωπα σε οργανισμούς (...ήδη απομακρύνθηκε ο Κικίλιας του ΟΑΕΔ) ενώ το  δύσκολο έργο του ΤΑΙΠΕΔ ανέλαβε ο κ. Σταυρίδης έμπιστος του... Αντώνη Σαμαρά!

Έτσι μετά το... Πάσχα με ανοδικό "δημοσκοπικό αέρα" συνεχίζει το δύσκολο μεταρρυθμιστικό του έργο ο... Αντώνης Σαμαράς!


Σας ευχαριστώ...
http://fimotro.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9018.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: