Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χυδαία επίθεση Ζαρούλια σε Δραγασάκη. Μίλησε προσβλητικά για την κόρη του




Επίθεση της Ε. Ζαρούλια στον Γ. Δραγασάκη, μέσα στη Βουλή. Αποκάλεσε την κόρη του "πρεζού" και τον ρώτησε ειρωνικά αν βγήκε από τη φυλακή. "Έκρηξη" Καλαντζή, που ζήτησε να σβηστούν τα πρακτικά (Vid)
Νέο θλιβερό επεισόδιο μέσα στο κοινοβούλιο από τη Χρυσή Αυγή. Η βουλευτής Ελ. Ζαρούλια επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, προσβάλλοντας την κόρη του(δείτε το βίντεο στο 2:20).
"Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων κόρη;", είπε η κα Ζαρούλια αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές
Η ομιλία της Ελένης Ζαρούλια, διακόπηκε από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή, ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.
"Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές".
"Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής", απάντησε η βουλευτής.
Η Ελ.Ζαρούλια συνέχισε καλώντας τον κ. Δραγασάκη "να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω".
Η κόντρα των δύο, ξεκίνησε την Τρίτη, όταν με αφορμή την απαγόρευση συσσιτίου μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής, η κα Ζαρούλια χαρακτήρισε τον Γ. Καμίνη "παράνομα εκλεγμένο δήμαρχο" και τον Νίκο Δένδια "υπουργό Προστασίας των μεταναστών".
Ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος προήδρευε εκείνη την ώρα,  απάντησε στην κ. Ζαρούλια ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει να γίνονται διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.
Η κ. Ζαρούλια αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ παρενέβη και βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος λέγοντας ότι όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα δεν υπήρχαν τόσοι μετανάστες στην Ελλάδα. Ο κ. Δραγασάκης απάντησε στον βουλευτή, ότι όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα, δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: