Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Έξαλλος ο Παναγιωτακόπουλος με Χρύσανθο και… ΠΑΣΟΚ...




Καθημερινές είναι πλέον οι παρεμβάσεις του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου στα κοινά -ειδικά από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει την αποδόμηση του Ανδρέα Παπανδρέου και τον μηδενισμό της προσφοράς του στον τόπο.

Την ...
αφορμή για τη νέα παρέμβαση του Γ. Παναγιωτακόπουλου έδωσε η σημερινή τηλεοπτική εμφάνιση του στενότερου συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, του Χρύσανθου Λαζαρίδη, ο οποίος δήλωσε πως ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τη δήλωση του Μάκη Βορίδη, ότι ο Αντρέας κατέστρεψε την Ελλάδα.

«Κρίμα και ντροπή τους», γράφει ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, όχι για τη Συγγρού και το Μαξίμου, αλλά για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που στηρίζει και συγκυβερνά με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Παναγιωτακόπουλου:

«Όταν ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, ο κ. Χρ. Λαζαρίδης, δηλώνει πως ότι δήλωσε ο κ. Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, απηχούν και τις απόψεις του κ. Σαμαρά, απλά είναι λάθος ο χρόνος που επιλέχθηκε να ειπωθεί, δημιουργείται ένα μείζον πολιτικό θέμα για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στηρίζει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ έναν Πρωθυπουργό και συγκυβερνά με ένα κόμμα, που θεωρεί πως ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα;

Και θα συνεχίσει να τον στηρίζει αποδεχόμενο την προσβολή στο πρόσωπο του ιδρυτή του κόμματος αλλά και του ηγέτη που άλλαξε το ρου της ιστορίας στη χώρα;

Αν συμβεί αυτό τότε οι «εχθροί» βρίσκονται όχι εκτός αλλά εντός των τειχών της παράταξης.

Κρίμα και ντροπή τους!»


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: