Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Εκλογή νέου γραμματέα «Αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους» είπε ο Αντ.Σαμαράς στην ΚΕ της ΝΔ


«Αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους» είπε ο Αντ.Σαμαράς στην ΚΕ της ΝΔ
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ μιλά την Κυριακή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μιλώντας για τη διαδικασία εκλογής νέου γραμματέα, έκανε λόγο για βήμα ανανέωσης της παράταξης και του κόμματος.

«Όλη αυτή την περίοδο περάσαμε δοκιμασίες χωρίς απώλειες, τώρα δίνουμε τη μάχη των ιδεών έναντι αντιπάλων που ψαρεύουν σε θάλασσες λαϊκισμού. Η μεγάλη μας παράταξη άντεξε σε μία περίοδο που κατέρρεαν τα πάντα και συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις» είπε ο κ. Σαμαράς.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα κ. Μανώλη Κεγαλογιάννη για τον οποίο προανήγγειλε ότι θα πάει στην Ευρωβουλή μετά τις επόμενες ευρωεκλογές.

Πρόσθεσε δε, ότι αναδεικνύεται μία νέα γενιά στελεχών ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος είναι και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του νέου γραμματέα του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα -με τα μεγάλα προβλήματα- αποτελεί νησίδα σταθερότητας σε μια περιοχή που ταλανίζεται. «Φανταστείτε πού θα ήμασταν αν είχαμε ακούσει αυτούς που ήθελαν περιπέτειες» είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς προχωράμε και αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους, είπε ο πρωθυπουργός.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: