Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα κατάθεση - σοκ για τη δολοφονία Φύσσα: Τον πήρε αγκαλιά και τον μαχαίρωσε στην καρδιά



Αυτόπτης μάρτυρας σε παρακείμενο παγκάκι από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, περιγράφει τα όσα πρόλαβε να δει. "Πολύ ξύλο", λέει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η συνέντευξή του σε κυριακάτικο Τύπο
Ακόμα μία μαρτυρία - σοκ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο "Τύπος της Κυριακής", σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα τραγικά γεγονότα στο Κερατσίνι το μοιραίο εκείνο βράδυ του θανάσιμου τραυματισμού του 34χρονου μουσικού, καθώς ο ίδιος και η φίλη του έτυχε να κάθονται σε παγκάκι σε μικρή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής, δηλαδή την καφετέρια "Κοράλλι".
Όσα συγκλονιστικά μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς, τα συνόψισε σε δύο λέξεις: "Πολύ ξύλο".
Ο ίδιος ανέφερε σχετικά:
"Καθίσαμε σ’ ένα παγκάκι στα διάζωμα της Παναγή Τσαλδάρη, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Κεφαλληνίας. Πρέπει να ήταν γύρω στις 11.45, όταν τελείωσε ο αγώνας του Ολυμπιακού, που ακούσαμε φωνές από την οδό Κεφαλληνίας και αμέσως μετά είδαμε 6-7 άτομα, αγόρια και κορίτσια, να τρέχουν από την οδό Κεφαλληνίας προς την Τσαλδάρη και άλλα 15-20 άτομα από πίσω τους να τους κυνηγάνε.
Τα 15-20 άτομα ήταν όλοι άνδρες και φοράγανε μαύρα ρούχα, αρβύλες και μερικοί από αυτούς στρατιωτικά παντελόνια γκρι-μαύρο. Είχαν σχεδόν όλοι ξυρισμένα τα μαλλιά τους και οι μπλούζες από μερικούς είχαν άσπρα γράμματα πάνω αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω τι γράφανε γιατί δεν έβλεπα καλά. Τα πολλά άτομα τους προλάβανε στα 10 μέτρα από εκεί και άρχισαν να βρίζονται να φωνάζουν, ενώ έπειτα από λίγο πιάστηκαν στα χέρια και έβλεπα ότι έριχναν μπουνιές, κλοτσιές, πολύ ξύλο.
Επειδή φοβόμουν πολύ και έρχονταν συνέχεια άτομα από παντού, κοίταζα γύρω μου και, κάποια στιγμή, είδα από πίσω μου ένα ασημί μακρύ αυτοκίνητο να είναι σταματημένο και κάποια άτομα να χτυπάνε ένα άλλο παιδί. Το παιδί το χτυπάγανε 2-3 άτομα μαζί, με κράνη, με κλοτσιές, με μπουνιές και μετά τον έπιασε αγκαλιά ένας εύσωμος άνδρας με λίγα γκρίζα μαλλιά και τον χτύπαγε.
Τότε, ήρθε η Αστυνομία και αυτοί που τον χτυπούσαν με κράνη άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και είδα ότι βγήκε ένας άνδρας με ξυρισμένο το κεφάλι από τη θέση του συνοδηγού, άρχισε κι αυτός να τρέχει, ενώ ο οδηγός του έμεινε εκεί. Ταυτόχρονα άκουσα το παιδί που χτυπούσανε πριν να φωνάζει: Με έχει μαχαιρώσει, με μαχαίρωσε δίπλα στην καρδιά, αυτός είναι.
Μετά είδα τους αστυνομικούς να έχουν πιάσει έναν άνδρα και να του έχουν βάλει χειροπέδες. Αυτός ο άνδρας ήταν εύσωμος, με γκρίζα μαλλιά και νομίζω ήταν αυτός που είχα δει και πριν να χτυπάει το παιδί ενώ το είχε σχεδόν αγκαλιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: