Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Επιβαρυντικά στοιχεία για τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής



Για συνολικά τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από την έρευνα του εισαγγελέα
Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, συντείνουν στο γεγονός πως έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τη δράση της οργάνωσης.
Οι πληροφορίες, από την εισαγγελική ερευνά η οποία είναι σε εξέλιξη, αναφέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκές ανθρώπων του υπόκοσμου και μπράβων της νύχτας οι οποίοι φέρονται να έχουν συμμετάσχει σε βιαιοπραγίες και επιθέσεις μελών και οπαδών της Χ.Α, κατά διαφόρων στόχων.
Πολύ χειρότερα, προκύπτουν επίσης στοιχεία για εμπλοκή και επιχειρηματιών κυρίως σε δίκτυο εκβιασμών από στελέχη της ΧΑ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή η οποία επικαλείται δικαστικές πηγές, η εισαγγελία διαθέτει σημαντικά στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απόρρητου στελεχών της ΧΑ, αλλά και από εκατοντάδες απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών στελεχών του κόμματος.
Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί η ΕΥΠ, διότι μέσω αυτής έφτασαν στον αντεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου τα στοιχεία.
Όπως εκτιμάται, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα καλέσει νέους μάρτυρες για εξέταση, ώστε να αποκαλυφθούν ποιοι μετείχαν στο σκληρό πυρήνα της ΧΑ που συντόνιζε σε πανελλαδική κλίμακα τις παραστρατιωτικές δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: