Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π 19/10/13 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ


Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, το Σάββατο, στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης από όλη την Ελλάδα, συνυπέγραψαν με την παρουσία τους, τη συμμετοχή τους και τις προτάσεις τους την Πρωτοβουλία-“ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.
Με εισηγήσεις για την οικονομία, τη σύγχρονη Διοίκηση, το νέο παραγωγικό μοντέλο και το κοινωνικό κράτος, αλλά και κατάθεση ψυχής από δεκάδες στελέχη, ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα μιας μεγάλης πρωτοβουλίας, με σκοπό την ανατροπή της στασιμότητας που χαρακτηρίζει σήμερα το σοσιαλιστικό χώρο.
Το πραγματικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι πια εδώ. Το κοινωνικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν βρίσκεται πολιτικά τοποθετημένο μαζί με το σημερινό πολιτικό μόρφωμα που μόνο κατ’ όνομα θυμίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της προόδου.
Όλοι εμείς δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι την δημιουργία ενός αυταρχικού κράτους και την εγκαθίδρυση μιας νέας σκληρής δεξιάς με δεκανίκι και κυβερνητικό εταίρο το, κατ’ όνομα, ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η απαξίωση της Δημοκρατικής Παράταξης και η καταστροφική πορεία της χώρας πρέπει να σταματήσει.
Για το λόγο αυτό αποφασίζουμε να δράσουμε.
Στην πράξη, η καρδιά του μεγάλου χώρου, που κάποτε εξέφραζε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., χτύπησε ξανά, με το πάθος του κόσμου, με τη δύναμη του λαϊκού Κινήματος.
Η Δημοκρατική Παράταξη ξαναγεννιέται από το Λαό.
Συμμετέχουμε – Συμφωνούμε – Αποφασίζουμε – Προχωράμε
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα αναλυτικό πλαίσιο πολιτικών θέσεων της Πρωτοβουλίας, 
που θα σηματοδοτεί με απόλυτη σαφήνεια 
τις κατευθύνσεις της πολιτικής μας δράσης.
socialismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: