Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

''ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ''...


«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, με αφορμή την πλήρη στήριξη που παρείχε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά όταν διατελούσε υπουργός Εθνικής Άμυνας...

Σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου τονίζεται ότι «για δεύτερη φορά μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Ν.Δ. κάνει πλάτες στον εταίρο της και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ χάριν της μνημονιακής αλληλεγγύης και της παραμονής της στην κυβέρνηση».
«Σήμερα», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βάλθηκε να μας κάνει να ξεχάσουμε τις δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ., όταν ήταν στην αντιπολίτευση, που κατήγγειλαν τον κ. Βενιζέλο για τις τεράστιες ευθύνες του γύρω από την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, χαρακτηρίζοντάς  τον ως συνήγορο του Α. Τσοχατζόπουλου».
Η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την επίθεσή της σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αναφέροντας πως «το μόνο που επιτυγχάνουν σήμερα είναι να εμπεδώνουν την αντίληψη που έχει ο κόσμος για αυτούς, ότι από κοινού ευθύνονται για τη διαφθορά, τη διάχυτη ανομία και τις μίζες που υπήρξαν τα βασικά χαρακτηριστικά του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού».
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά τέλος και στα περί «απόπειρας διάσπασης του εσωτερικού μετώπου έναντι των αντίδικων του ελληνικού δημοσίου» που του χρέωσε ο κ. Κεδίκογλου.
Όπως αναφέρει, «ο ελληνικός λαός δεν έχει δει κανένα μέτωπο της κυβέρνησης απέναντι στους αντιδίκους του ελληνικού δημοσίου και καμία σχετική πρωτοβουλία, ενώ αντίθετα οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως στόχο να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία, να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας και να παραληφθούν τα υποβρύχια».
http://fimotro.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8054.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: