Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Αυτοί είναι οι "μαϊμού" εφοριακοί που εξαπατούσαν ηλικιωμένουςΣτη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες των 5 ατόμων που παρίσταναν τους εφοριακούς
Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των πέντε ατόμων που συνελήφθησαν στις 10 Οκτωβρίου 2013 για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων κατ” εξακολούθηση, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης από κοινού κατ” εξακολούθηση, κατ” επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της απλής συνέργειας από κοινού στην παραπάνω πράξη τελεσθείσα κατ” εξακολούθηση, κατ” επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
*ΖΕΡΒΑ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στη Βέροια Ημαθίας
*ΖΕΡΒΑ Γεώργιου του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα
*ΖΕΡΒΑ Ιωάννη του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα
*ΖΩΓΡΑΦΟΥ Χριστίνα του Παναγιώτη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα και SCUTELNICU Simona – Gabrilla του Constantin και της Olga , που γεννήθηκε το 1987 στη Ρουμανία.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9769851 και 210-9690800 του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: