Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Το δικό μας φαγητό στερεί το φαγητό τριών παιδιών»

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων του ΙΑΣΩ GENERAL παρέδωσε σημερα τις κάρτες σίτισης στο Σωματείο Εργαζομένων της Κλινικής.
«Το δικό μας φαγητό στερεί το φαγητό τριών παιδιών»Το Σωματείο με τη σειρά του τις παρέδωσε στον εκπρόσωπο της Γευσήνους . Το... σύνθημα – αν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη γιατί πρόκειται περισσότερο για στάση ζωής – που επικρατεί στο ΙΑΣΩ είναι «Το δικό μας φαγητό στερεί το φαγητό τριών παιδιών».

Οπότε για τρίτη συνεχόμενη μέρα οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά τους που δεν είναι άλλο από την επιστροφή της μητέρας, μέλους μονογονεϊκής οικογένειας που εργαζόταν στα catering και απολύθηκε.

Για την ιστορία πρέπει να τονίσουμε ότι πριν από δύο μέρες οι εργαζόμενοι κοινοποίησαν την απόλυση της συναδέλφους τους, χθες δεν πήγαν στην τραπεζαρία και μάλιστα η αποχή ήταν επιτυχημένη 100%, ενώ σημερα Παρασκευή παρέδωσαν πίσω τις κάρτες τους.

Το ποσοστό που συμμετείχε ήταν 99% όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Φυσικά το 1% έχει το δικαίωμα να φοβηθεί μη χάσει τη δουλεια του γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, έχει το δικαίωμα να μην συμφωνήσει, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι πραγματικά πιστεύει.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια πως ως συμπαραστάτες έχουν στο πλευρό τους και ορισμένους γιατρούς συνεργάτες της κλινικής που θεώρησαν σωστό να επιστρέψουν κι εκείνοι τις κάρτες σίτισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του ΙΑΣΩ: « Mε επιτυχία για δεύτερη μέρα συνεχίστηκε η αποχή των εργαζομένων με ποσοστό επιτυχίας 99%( για το 1% θα κάνουμε εκτενέστερη ανάλυση).

Οι εργαζόμενοι παρέδωσαν τις κάρτες τους στα μέλη της διοίκησης του σωματείου μας κι εμείς με τη σειρά μας τις παραδώσαμε στον εκπρόσωπο της Γευσήνους.

Συνεχίζουμε την αποχή και τον αγώνα μας για την επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου .Τη Δευτέρα θα παραδοθούν κι οι υπόλοιπες κάρτες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και αρκετοί γιατροί συνεργάτες της κλινικής παρέδωσαν και τις δικές τους ως συμπαράσταση στον αγώνα μας δείχνοντας πνεύμα ενότητας συνεργασίας και ανθρωπιάς.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ GENERAL ΕΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».

Πηγή: avriani-math.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: