Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η Ξενογιαννακοπούλου συγχαίρει την Τζάκρη

xenogiannakopoulou2Τα εύσημα στην Θεοδώρα Τζάκρη, απένειμε μέσω facebook, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την απόφασή της να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Θοδώρα Τσάγκρη είχε το πολιτικό θάρρος να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας εχθές στη Βουλή» γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και συνεχίζει:
«Αντίθετα από όλους αυτούς που σήμερα την λοιδορούν, όχι με πολιτικά επιχειρήματα που δεν έχουν, αλλά με σεξιστικά σχόλια επειδή είναι γυναίκα σχετικά με την εμφάνιση και το ντύσιμο της. Ξεχνούν όμως ότι η δραματική περίοδος που διανύουμε απαιτεί καθαρές πολιτικές θέσεις ,και όσοι διαφωνούν πραγματικά, και όχι προσχηματικά και επικοινωνιακά, με την πολιτική της συγκυβέρνησης οφείλουν να το αποδεικνύουν έμπρακτα. Η χθεσινή συζήτηση και ψηφοφορία ήταν και σε αυτό χρήσιμη, γιατί ξεκαθάρισε την εικόνα» τονίζει η Ξενογιαννακοπούλου.
Σημειώνουμε ότι η κ. Ξενογιαννακοπούλου, έχει γράψει -πιθανότατα εκ παραδρομής- λάθος το όνομα της κ. Τζάκρη, όπως φαίνεται στην ανάρτησή της:xenogiannakopoulou
ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: