Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η διαγραφή της Θεοδώρας, το παρασκήνιο με τη γραμματέα του κ. Ρήγα και το άτυπο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ


20131111-011348.jpg
Με μια γρήγορη απόφαση και πριν βγει απο την αίθουσα της ολομέλειας, ο Βαγγέλης Βενιζέλος διέγραψε τη Θεοδώρα Τζαγκρη απο τη κοινοβουλευτική ομαδα του ΠΑΣΟΚ. Είχε προηγηθεί προσπάθεια του κ. Τ. Ρήγα να εντοπίσει τη βουλευτη του ΠΑΣΟΚ μέσω της προσπάθειας της γραμματέας του η οποία επιχείρησε δυο φορές τηλεφωνικά αλλα δεν το κατάφερε. 
Θα μου πείτε αυτές οι συζητήσεις μέσω γραμματέων γίνονται; οχι , σημασία πάντως εχει πως η κυρία Τζάγκρη ψήφισε κατα της κυβέρνησης και υπέρ της πρότασης δυςπιςτίας του κ. Τσίπρα, αντίθετα απο την επίσημη γραμμη του κόμματος της για να λάβει αμέσως την απάντηση του κ. Βενιζέλου που τη διέγραψε απο τη πράσινη κοινοβουλευτική ομαδα.
Μην βιαστείτε πάντως να προεξόφλησετε οτι η κ. Τζάγκρη θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ , κρατήστε μικρά καλάθια. Μπορει να παραμείνει πλέον ανεξάρτητη βουλευτής.
Άτυπα πάντως απο το ΠΑΣΟΚ έλεγαν στελεχη του, πως η κ. Τζάγκρη ως υπουργός ψήφιζε τα μνημόνια αδιαμαρτύρητα τωρα που πάει η Χώρα να ορθοποδήσει και να βγει απο τη κρίση το παίζει αντιμνημονιακή προφανώς γιατι εχει άλλους στόχους. Ισως γιατι κλείνει το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: