Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η φοροδιαφυγή καλά κρατεί: Νυχτερινό κέντρο "ξέχασε" να εκδώσει αποδείξεις 13.500 ευρώ



Πώς ακόμα και μετά τις απειλές για υψηλά πρόστιμα, η νυχτερινή Αθήνα φαίνεται πως επιλέγει το δρόμο της φοροδιαφυγής. Ποιες παραβάσεις εντόπισαν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας
Στην Ελλάδα της κρίσης και της φοροδιαφυγής, φαίνεται πως ορισμένοι δεν δύνανται να συμμορφωθούν με το "γράμμα του νόμου".
Για ακόμη μια φορά οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας προχώρησαν σε συλλήψεις για μη έκδοση αποδείξεων, ενώ εντοπίστηκαν και επιχειρήσεις που απασχολούσαν παράνομα εργαζόμενους.
Σε έλεγχο που έγινε σε κέντρο διασκέδασης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 13.578 ευρώ.
Όπως διαπιστώθηκε, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις συνολικής αξίας 8.675 ευρώ από τη διάθεση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, 2.863 ευρώ από τη διάθεση ατομικών ποτών και 2.040 ευρώ από την πώληση δίσκων λουλουδιών.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 33χρονο Αλβανό υπεύθυνο του κέντρου διασκέδασης, καθώς και έναν 44χρονο Έλληνα υπεύθυνο των ταμείων του κέντρου. Μέχρι στιγμής η οικονομική αστυνομί9α δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα το όνομα του νυκτερινού κέντρου.
Οι παραβάσεις δεν σταματούν όμως στα οικονομικά.
Σε ένα ακόμα κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα και σε ένα καφέ μπαρ του Κορυδαλλού, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τέσσερις συνολικά υπάλληλοι δεν ήταν μόνιμα δηλωμένοι.,

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: