Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για την πρόκριση κόντρα στην Άντερλεχτ


Ο Ολυμπιακός έτοιμος για την πρόκριση κόντρα στην Άντερλεχτ
  (Φωτογραφία:  Intime )

Πειραιάς
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45 NovaSports 2) στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Άντερλεχτ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Οι αδιάφοροι βαθμολογικά Βέλγοι δήλωσαν ότι ήρθαν για την εκδίκηση του 3-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλα θα κριθούν από την απόδοση των παικτών του Μίτσελ που κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, Κώστα Μήτρογλου που είναι τραυματίας και τον Γιάννη Μανιάτη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι πανέτοιμοι στη φαρέτρα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν περιμένει δώρα ούτε από την Άντερλεχτ, ούτε από την επίσης αδιάφορη βαθμολογικά Παρί Σεν Ζερμέν (έχει περάσει ως πρώτη) που αν νικήσει την Μπενφίκα στο άλλο ματς του ομίλου στην Πορτογαλία, θα δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό ακόμα και αν οι Ερυθρόλευκοι ηττηθούν από τους Βέλγους. Φυσικά οι Πειραιώτες θα πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση αν τα δύο ματς λήξουν με το ίδιο σημείο (1Χ2)

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Μίτσελ θα ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Σαλίνο, Μανωλά (ή Παπαδόπουλο), Σιόβα και Χολέμπας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης και Εντινκά. Στις πτέρυγες θα είναι αριστερά ο Κάμπελ και δεξιά ο Βάις ή ο Ολαϊτάν. Τέλος, θέση στην ενδεκάδα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαβιόλα διεκδικούν οι Τσόρι Ντομίνγκες και ο Νταβίντ Φουστέρ.

Στο στρατόπεδο της Άντερλεχτ, ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του με τον Προτό κάτω από τα δοκάρια. Αμυντική τετράδα θα είναι οι Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Μπεμπά και Ν'Σακαλά, ενώ «κόφτης» θα είναι ο Κλιέσταν. Μπροστά του οι Πράετ και Ζιλέ, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ και Μίτροβιτς.

3ος όμιλος
Ολυμπιακός-Άντερλεχτ
Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν

H Βαθμολογία

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3)
2. Ολυμπιακός 7 (7-7)
3. Μπενφίκα 7 (6-7)
4. Άντερλεχτ 1 (3-14
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: