Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Συνεδριάζουν το Σαββατοκύριακο το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου...

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος θα συνεδριάσει στις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου.
Την Κυριακή στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών 11 μέλη της ΚΠΕ -μεταξύ των οποίων και τρεις βουλευτές- ζήτησαν, με επιστολή τους προς τον κ. Βενιζέλο, να συγκληθεί εκτάκτως το όργανο.
Ειδικότερα, εκτιμούσαν ότι η σύγκληση της ΚΠΕ επιβάλλεται από το γεγονός ότι «οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την πυκνότητα και τη σοβαρότητά τους, επιβάλλουν τη συζήτησή τους στο κορυφαίο, θεσμικό, συλλογικό, κομματικό όργανο», προκειμένου «να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα του Κινήματος και της Χώρας».
Την επιστολή υπέγραφαν οι: Ανδρέας Κελεπούρης, Βασίλης Κίτσιος, Ανδρέας Μακρυπίδης, Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Ντόλιος, Στέφανος Ξεκαλάκης, Μανώλης Όθωνας, Αφροδίτη Παπαθανάση, Γιώργος Πεταλωτής, Φίλιππος Σαχινίδης και Κωνσταντίνος Τάτσης.
http://fimotro.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7596.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: