Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Εκλογές το 2014 βλέπει ο Κουβέλης...



 

Καμία συνεργασία με την κίνηση των 58...
"Δεν μπορώ να αποκλείσω τις εκλογές μέσα στο 2014. Μπροστά μας είναι πάρα πολλά ζητήματα ανοιχτά, τα οποία καθορίζουν ...
και την εκλογική στάση των πολιτών", ειπε ο πρόεδρος της ΔHMAΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας  στον REAL FM, για τα σενάρια των προώρων εκλογών.
"Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πάμε σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 2014, ανεξάρτητα από το εάν θα γίνουν ταυτόχρονά με τις ευρωεκλογές", πρόσθεσε.

«Εγώ επιθυμώ αλλαγή της πολιτικής. Εκείνο που επίσης επιθυμώ αλλά και διεκδικώ, είναι να φύγει η τρόικα να προωθηθεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα άμεσα και να υπάρξει επανακαθορισμός της φορολογίας», ειπε.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές αλλά χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής. Αυτή η πολιτική θα παραγάγει την ανάγκη προσφυγής στις εκλογές, με δεδομένη την κοινωνική κατάσταση», υποστήριξε και ξεκαθάρισε:

«Στις προσεχείς εκλογές, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και σε εθνικές εκλογές, η Δημοκρατική αριστερά, θα έχει την αυτόνομη κάθοδο της, ταυτόχρονα διεκδικώντας μέχρι τη μέρα που θα φτάσουμε εκεί, να έχει εξασφαλίσει την συμπαράταξη για να συγκροτήσουμε τον χώρο του Δημοκρατικού σοσιαλισμού».

«Δεν θα έχουμε συνεργασία με την κίνηση των 58, πολύ δε περισσότερο όταν η πρωτοβουλία αυτή, αναφέρεται σε μια συνεργασία που πρέπει να υπάρξει στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ που μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα. Θα πρόκειται για προσβολή της πολιτικής λογικής», σχολίασε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: