Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ Τ.Τ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ...
Στο στόχαστρο και σήμερα σχεδόν όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης η Σακελλαρίου του ΤΧΣ. Στον ΣΥΡΙΖΑέχουν περιέλθει πληροφορίες για τον βίο και την πολιτεία της 41χρονης διευθύνουσας...
συμβούλου του Ταμείου.
Γνωρίζουν για παράδειγμα ότι είχε μικρή σχέση με τα δάνεια κάτι που επιβεβαιώνεται από την πολύ στενή εμπειρία στα θέματα και του χαριστικού διορισμού της στην κορυφαία θέση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος με 280.000 ετησίως!
Στον ΣΥΡΙΖΑ επίσης είναι γνωστό ότι παντού που εργαζόταν κατείχε μεσαία θέση χωρίς σταθερή εργασία και ο βασικός άνθρωπος που την πρότεινε ήταν ο Τουρκολιάς! Το θέμα με την Σακελλαρίου είναι ότι μετά το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το κακούργημα της απιστίας για τις απάτες του Τ.Τ. αλλά και όλα τα άλλα που αφορούν ξεπούλημα τραπεζών, αποκρατικοποιήσεις, αναξιοκρατική επιλογή, απιστία στη διαχείριση κονδυλίων του ΤΧΣ κλπ.
Είναι άλλωστε γνωστό με ποιους διατηρούσε σχέση η Σακελλαρίου και ποιοι περιορισμένου βεληνεκούς επικοινωνιακοί σύμβουλοι την είχαν υπό την προστασία τους. Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν και οι ισχυρισμοί υπέρασπισής της που επιβεβαιώνουν την αναξιοκρατική επιλογή στη τοποθέτησή της από Επιτροπή που διόρισε ο Στουρνάρας.
Για να καταλάβετε ποιοι την διόρισαν, η συγκεκριμένη Επιτροπή αποτελείτο από τον Διευθυντή του Υπ. Οικονομικών Μασούρα, τον διευθυντή του Στουρνάρα Σκέρτσο, τον τέως πρόεδρο της Ιονικής Σταματόπουλο που κάποτε παραλίγο να λιντσάρουν οι εργαζόμενοι στην τότε τράπεζα.
Μιλάμε για πραγματική μπόχα και δυσωδία...
http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2299.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: