Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Οι διαφορές επί τάπητος Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη στο Μαξίμου για τις διαφωνίες με την τρόικα


Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη στο Μαξίμου για τις διαφωνίες με την τρόικα
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη για τη προετοιμασία των θεμάτων της οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης, στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης με την τρόικα, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στην σύσκεψη μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

Την Παρασκευή στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την τρόικα, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών αμφισβητούν τα στοιχεία για το δημοσιονομικό και χρηματοδοτικο κενό.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι η Αθήνα δεν ανησυχεί για την καθυστέρηση στην έλευση της τρόικας, καθώς και για την καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης, καθώς θέλει να έχει στα χέρια της τα τελικά στοιχεία του Δεκεμβρίου, τα οποία φαίνεται ότι θα είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: