Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Νέο σχίσμα στο παλαιόν ΠΑΣΟΚ…


Κακλαμάνης και Χρυσοχοΐδης αντήλλαξαν βαριές κουβέντες…

Μαλλιά κουβάρια έγιναν πριν από λίγο στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη του ΠΑΣΟΚ με τους δύο άνδρες να...
ανταλλάσουν βαριές κουβέντες με αφορμή ρυθμίσεις για το ΤΕΕ. Ο ορισμός του ΤΕΕ ως υπηρεσία μιας στάσης για δικαιολογητικά που συγκεντρώνονται στο Υπουργείο και αφορούν σε τεχνικά θέματα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος έκανε λόγο για σκάνδαλο καλώντας τον Υπουργό να τις αποσύρει. Ο Μ.Χρυσοχοΐδης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρώην Πρόεδρο της Βουλης κατηγορώντας τον ότι εξυπηρετεί κλαδικά συμφέροντα και ότι μεταφέρει στην αίθουσα τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών, ώστε να μην περάσουν οι διατάξεις που εισηγείται.«Επί δέκα χρόνια προσπαθούμε να περάσουμε αυτές τις διατάξεις και κάθε φορά βρίσκεται ένας κάποιος Κακλαμάνης και ζητά να τις πάρουμε πίσω. Ε, δεν θα τις πάρω πίσω. Δεν θα υπερασπιστώ κλαδικά συμφέροντα, αλλά το δημόσιο συμφέρον" είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Κακλαμάνης απάντησε λέγονατς στον κ. Χρυσοχοΐδη ότι πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει και ανέφερε ότι είναι ντροπή να λέει ο κ.Χρυσοχοΐδης ότι αυτός μεταφέρει στο κοινοβούλιο αυτά που λένε απέξω. Ωστόσο, στη δευτερολογία του ο υπουργός Υποδομών υπερασπίστηκε τις διατάξεις λέγοντας πως θα οδηγήσουν το ΤΕΕ στη νέα εποχή, θα γλιτώσουν τον πολίτη από τη γραφειοκρατία και θα συμβάλλουν στην κατάργηση του γρηγορόσημου που ακόμη υπάρχει στο δημόσιο. "Όταν ξυπνήσεις θα είναι αργά" είπε ο Κακλαμάνης στον Χρυσοχοΐδη εκτός αιθούσης και ο καυγάς έδειξε να τελειώνει εκεί.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: