Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Παράθυρο» για τον Απ.Τζιτζικώστα Τον Χάρη Παπαγεωργίου στηρίζουν οι ΑΝΕΛ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης


Τον Χάρη Παπαγεωργίου στηρίζουν οι ΑΝΕΛ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα:
Ο πρώην αθλητής του μπάσκετ, Χάρης Παπαγεωργίου θα στηριχθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Real Fm. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το βράδυ του Σαββάτου από τον ίδιο τον κ. Καμμένο.

Για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση. «Το βράδυ έχουμε μια συγκέντρωση με τη συντονιστική επιτροπή και εντός των επομένων ημερών θα υπάρξει μια απόφαση» διευκρίνισε.

Αφησε, πάντως, ανοικτό το ενδεχόμενο στήριξης του ανεξάρτητου Απόστολου Τζιτζικώστα. «Αυτό προϋποθέτει να δούμε αν πράγματι καλύπτονται οι προϋποθέσεις τις οποίες θέσαμε και το κρίνει η συντονιστική μας επιτροπή και η λαϊκή συνέλευση την οποία κάνουμε. Αυτό θα φανεί πιστεύω μέσα στις επόμενες ώρες» τόνισε.

Για τον Δήμο της Αθήνας είπε ότι το κόμμα του δεν μπορούσε να στηρίξει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο θέμα των μεταναστών και της ασφάλειας.

«Εμείς πιστεύουμε ότι το κύριο πρόβλημα της Αθήνας αυτή τη στιγμή είναι το πρόβλημα της ασφάλειας. Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια επικίνδυνη πόλη της νοτίου Αμερικής.

» Ο Βασίλης Καπερνάρος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει καλά τα θέματα της ασφάλειας, έχει όραμα για την Αθήνα. Είναι Αθηναίος, το γραφείο του παραμένει στην Κυψέλη, όταν οι περισσότεροι μετακόμισαν. Πιστεύω ότι θα είναι μια επιλογή η οποία θα δικαιώσει την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το ίδιο θα συμβεί και στον Πειραιά.»

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: