Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"Εμπλοκή" στην περιφέρεια Αττικής...


Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου-Καραμανλή...

Δεν προχωράει όπως όλα δείχνουν η υποψηφιότητα του Α. Παχατουρίδη για την περιφέρεια Αττικής. Ο Δήμαρχος Περιστερίου δείχνει πως πολύ δύσκολα θα ...
αφήσει τελικά τον δήμο της δυτικής Αττικής. «Προτεραιότητα μου είναι το Περιστέρι. Όλα τα άλλα έρχονται μετά» τονίζει χαρακτηριστικά σε συνομιλητές του.
Ο Α. Παχατουρίδης δείχνει να μην βιάζεται, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη ΝΔ που από την στιγμή που δεν δίνει χρίσματα, θα μπορούσε να τον στηρίξει σιωπηρά – δηλαδή να μην κατεβάσει υποψήφιο – και να βγει από την δύσκολή θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του νυν περιφερειάρχη Γ. Σγουρού τον οποίο θα στηρίξει πιθανότατα το ΠΑΣΟΚ, αλλά μια τέτοια υποψηφιότητα θα προκαλέσει έντονες «αντιδράσεις» στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Τόσο ο Α. Παχατουρίδης όσο και ο Γ. Σγουρός δεν έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους και οι δύο τονίζουν ότι θα λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια πιέζουν ασφυκτικά.

Συνάντηση Άρη – Καραμανλή

Την πόρτα του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού πέρασε χθες ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Άλλωστε οι σχέσεις μεταξύ των δύο παραμένουν ιδιαιτέρως καλές και ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο της Αθήνας ανέλυσε τις σκέψεις του για την στρατηγική που θα ακολουθήσει προκειμένου να κερδίσει τον πρώτο δήμο της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ο Α. Σπηλιωτόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με τον Δ. Αβραμόπουλο και την Ντ. Μπακογιάννη. Την ίδια ώρα συνεχίζει τις επαφές προκειμένου να συμπληρωθούν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του.

Ο πρώτος που δήλωσε παρών ήταν ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης «Η Αθήνα η πόλη μας έχει σήμερα περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να ξαναβρεί την ευρωστία της, τη χαμένη της δύναμη. Θέλω πολύ να ανήκω στην ομάδα του προκειμένου να δώσουμε στην Αθήνα τη χαμένη της λάμψη»

Συνέντευξη τύπου Μιχαλολιάκου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Β. Μιχαλολιάκος. Ο δήμαρχος Πειραιά θα μιλήσει για τις μονοδρομήσεις που θα γίνουν στους δρόμους γύρω από το πρώτο λιμάνι της χώρας, ωστόσο θα ερωτηθεί και για το θέμα της υποψηφιότητας του μετά και την πρόθεση του Γιάννη Μελά να διεκδικήσει την δημαρχία.

Μιλώντας στον realfm 97,8 o Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε «Εμένα το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Κι αυτό είναι απόλυτο. Και ξέρετε η αξιοπιστία του λόγου μου εκπέμπεται και από το γεγονός ότι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, που εθεωρούντο μια περιπέτεια για μένα χαμένη εκ των προτέρων, εγώ παραιτήθηκα από όλα τα ισχυρά πολιτικά αξιώματα και από την ιδιότητα του βουλευτή. Και αυτό το έκανα για να απελευθερώσω τον εαυτό μου, για να είμαι εγώ ελεύθερος»...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: