Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΔΩΣΕ O ΣΑΜΑΡΑΣ


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Η ΝΔ...
Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης στο πρόσωπο του δημάρχου Πειραιά για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ...
θα προβεί το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Συγκεκριμένα, στο λιμάνι κατεβαίνει ο πρωθυπουργός σε μία κίνηση έμπρακτης στήριξης προς τον αμφισβητούμενο, εκ των έσω, δήμαρχο της πόλης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ωστόσο, η Ν.Δ. βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο ενός νέου μετώπου, μετά από αυτά της Αθήνας και της Κεντρικής Μακεδονίας, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας καθώς ο κ. Γιάννης Μελάς (πρώτος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μιχαλολιάκου και υιός του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και νυν των ΑΝΕΛ Παν. Μελά) ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ηγηθεί νέου σχήματος, το οποίο θα είναι ευθέως ανταγωνιστικό του συνδυασμού Μιχαλολιάκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μέγαρο Μαξίμου έχει σαφή εικόνα των αντιθέσεων στον Πειραιά, ωστόσο στηρίζει απόλυτα το νυν δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος άλλωστε διατηρεί μακρά πολιτική σχέση με τον κ. Σαμαρά, καθώς ήταν επικεφαλής του αυτοδιοικητικού αγώνα το 2010 και κέρδισε το μόνο από τα τρία «μεγάλα αστικά κέντρα» που βάφτηκε γαλάζιο στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εξάλλου, έντονο οπαδικό χαρακτήρα φαίνεται πως έχει η αντιπαράθεση στον Πειραιά, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των δύο ανδρών. Συγκεκριμένα, ο κ. Μελάς σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «από την προσπάθεια δεν μπορεί να λείπει ο "Ολυμπιακός Πειραιώς", η ομάδα που μεταφέρει το όνομα "Πειραιάς" σε όλο τον κόσμο», για να του απαντήσει ο κ. Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του πως «ο Δήμος Πειραιά δεν αποτελεί μετοχή κανενός επιχειρηματία... κάποιοι δεν με θέλουν για δήμαρχο. Ας πάψουν να κρύβονται. Δεν υπάρχει δημοσκόπηση που να είμαι κάτω από 40% και ο δεύτερος πάνω από 15%».
Πηγή : protothema.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2014/02/o_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: