Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ντοκουμέντα…


Οι φωτογραφίες που καίνε τους χρυσαυγίτες…

Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη δράση, τον οπλισμό και την στρατιωτική εκπαίδευση της Χρυσής Αυγής έρχονται στη δημοσιότητα. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα συνοδεύουν τη...
δικογραφία που βρίσκεται ήδη στη Βουλή και προέρχονται από τους υπολογιστές των Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζατζόγλου.

Πρόκειται για τα πρωτοπαλίκαρα του πυρήνα της Νίκαιας της νεοναζιστικής οργάνωσης. Τάγματα εφόδου της τοπικής της Νίκαιας έχουν πρωταγωνιστήσει σε αιματηρές επιθέσεις, μεταξύ αυτών και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Τις φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Στις φωτογραφίες εμφανίζονται χρυσαυγίτες με βαρύ οπλισμό, αλλά και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για "γελοίες και ανυπόστατες" κατηγορίες αναφέροντας πως μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και δείχνει πλήθος όπλων συγκεντρωμένα σε ένα δωμάτιο δεν είναι προσωπική αλλά από το Google. Ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά για τις υπόλοιπες.

Την ίδια στιγμή, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε θετικά την άρση ασυλίας 4 βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για την ασυλία του Νίκου Μίχου, Αντώνη Γρέγου, Στάθη Μπούκουρα και Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Η συνεδρίαση της επιτροπής συνεχίζεται και αύριο για να εξεταστούν και άλλες αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, στην απολογία του ενώπιον της Επιτροπής, ο Μίχος είπε πως το ένα όπλο το κατείχε νόμιμα γιατί απειλούνταν από ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως η τουρκική ΜΙΤ και η ισραηλινή Μοσάντ, αλλά και από τρομοκράτες. Όσον αφορά την ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του, δήλωσε πως ήταν του προηγούμενου ενοικιαστή.

Ακόμη, και επισήμως τέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΑ, ο Στάθης Μπούκουρας, καθώς απέστειλε σχετική επιστολή ο Νίκος Μιχαλολιάκος στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Δείτε τις φωτογραφίες














tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: