Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος προς Παπανδρέου: Γιώργο σε συμφέρει να πάει καλά η κυβέρνηση

Βενιζέλος προς Παπανδρέου: Γιώργο σε συμφέρει να πάει καλά η κυβέρνηση
Ολοκληρώθηκε η συσκεψη του κ. Βενιζέλου με τους βουλευτες του οι οποίοι ομως δεν ηταν ολοι παρόντες είτε δικαιολογημένα είτε οχι. Απο το σύνολο της ΚΟ έλειπαν περίπου δεκα βουλευτες και εξετάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες και τα κενα που υπάρχουν στις περιφέρειες του Ιονίου , της Πελοποννήσου και της δυτικής Μακεδονιας .
Έλειπαν δικαιολογημένα κατα την ηγεσια οι : Απόστολος Κακλαμανης , Γιάννης Μανιάτης , Μιχάλης Κασσης , Κώστας Τριανταφυλλος , Αχμετ Χατζηοσμάν , Δημήτρης Σαλτουρος και Ατζελα Γκερέκου, ενω ο Φίλιππος Σαχινίδης επικοινψνησε τηλεφωνικα με τον κ. Βενιζέλο . 
Αδικαιολογητα εκτός του κ. Παπανδρέου έλειπαν θανος Μωραϊτης , Μιχάλης Χρυσοχοιδης και Νίκος Σιφουνάκης . 
Η συζητηση με το  κ. Βενιζέλο και τους βουελευετς πηγε και στο θεμα του ασυμβίβαστου. Οι περισσότεροι ειπαν οτι θα πρεπει να θεσμοθετηθεί το ασυμβίβαστο και όσοι θελουν να ειναι υποψηφιοι για την ευρωβουλη και ειναι βουλευτες θα πρεπει να παραιτηθούν της βουλευτικής τους έδρας. 
Αν δεν νομοθετηθεί τότε το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται σε ανάλογη απόφαση με εκείνη του κ. Σαμαρα. Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε για όσους απο το ΠΑΣΟΚ μετέχουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια θα τους ευχηθουν απλώς καλή επιτυχία.
Την ιδια ωρα σύμφωνα με πληροφοριες , στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν προχθές ο Βαγγέλης Βενιζελος και ο Γιώργος Παπανδρρέου, φέρεται να απάντησε ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ στον πρωην πρωθυπουργό πως για την πολιτκη του υπόσταση τον συμφέρει να παει καλα η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: