Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ


Τελικά, όπως φαίνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να πάρουν χαμπάρι οι Τσέχοι ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ τι εστίΔημήτρης Μελισσανίδης. Αφού λοιπόν σχημάτισαν...
πλήρη εικόνα, αποφάσισαν να λειτουργήσουν ως σοβαροί επενδυτές. Ετσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμφανιζόμενος στην ελληνική αγορά ως ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ διαθέτει πλέον μηδαμινή πρόσβαση στο κέντρο λήψης των αποφάσεων της επιχείρησης. Ο κ. Μελισσανίδης έχει τον ρόλο που αρμόζει σε έναν μικρομέτοχο: του «θεατή», όπως λένε οι κακές γλώσσες.

Μάλιστα, οι Τσέχοι έφτασαν στο σημείο να του απαγορεύσουν ακόμη και την πρόσβαση στα γραφεία του οργανισμού. Λογικό, αφού δεν μπορεί όποιος περνά από τον Κηφισό (σ.σ. τα γραφεία του ΟΠΑΠ) και το «παίζει» ιδιοκτήτης να μπαινοβγαίνει στην επιχείρηση. Βλέπετε, στα χαρτιά που έχουν μπροστά τους οι Τσέχοι πουθενά δεν υπάρχει το ονοματεπώνυμο «Δημήτρης Μελισσανίδης». Μόνο σε κάτι μπακαλόχαρτα, που αποτελούν αιτήματα για χορηγίες ποδοσφαιρικών σωματείων και διαλυμένων πολιτιστικών συλλόγων, συναντούν τον μικρομέτοχο.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, και αργά τον πήραν χαμπάρι. Σοβαροί άνθρωποι, όφειλαν να είχαν ψάξει πριν τον κάνουν μικροεταίρο για τις μέρες, τα έργα και τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που βαρύνουν τον κυρ-Δημήτρη. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά. Αλλωστε, δεν έχουν χάσει και τίποτα, πέρα από το γεγονός ότι πίστεψαν πως διέθεταν έναν σύμμαχο που με το στυλάκι του θα τρομοκρατούσε, θα μεσολαβούσε και στο τέλος θα τους έκλεινε τις δουλειές. Ευτυχώς, προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα, διαπιστώνοντας ότι ο «Τίγρης» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «γατάκι» της Κοκκινιάς, που δεν είχε καμία σχέση με αυτά που ζουν στην Τσεχία. Τώρα, λοιπόν, ξεκινούν από την αρχή, χτίζοντας δικές τους, πραγματικές σχέσεις με το Μαξίμου, τις ομάδες, τους εκδότες και γενικότερα το σύστημα. Χωρίς μεσολαβητές, παραμύθια και νταβατζήδες.
Πηγή : parapolitika.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1392.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: