Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Άγρια κόντρα Σκανδαλίδη - Αντωνίου...


Άγρια κόντρα Σκανδαλίδη - Αντωνίου για το αν «πέθανε» το ΠΑΣΟΚ
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου προς τον πρώην υπουργό του κόμματος Κώστα Σκανδαλίδη προκαλώντας...
ένταση στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να αναγκαστεί να διακόψει τη διαδικασία. Αφορμή της επίθεσης της κυρίας Αντωνίου ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Σκανδαλίδη, με τις οποίες υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε πέθανε».

Η κυρία Αντωνίου στην παρέμβασή της σημείωσε πως η Ελιά «καψαλίστηκε» και οι «58» απέτυχαν. Την αποτυχία των «58» την απέδωσε σε δικά τους λάθη, αλλά και σε υπονόμευση στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Είπε πως αυτοί που υπονόμευσαν από το ΠΑΣΟΚ, μετά έκαναν δηλώσεις πως το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε μάλιστα ονομαστικά στον κ. Σκανδαλίδη.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ζήτησε το λόγο για να της απαντήσει, όμως παρενέβη ο κ. Βενιζέλος και διέκοψε τη συζήτηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως εφ' όσον δεν μπορεί να υπάρξει επικοδομητικός διάλογος θα ήταν καλύτερο να διακοπεί η συνεδρίαση για την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης η κυρία Αντωνίνου στην παρέμβασή της άσκησε κριτική στην συγκρότηση των ψηοδελτίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. Σημείωσε πως συζητείται το όνομα της κυρίας Άντζελας Γκερέκου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όταν ο γραμματέας του κόμματος έχει προτείνει ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου περιφεριάρχη. Η κυρία Αντωνίου πρότεινε τη συμμετοχή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στο ευρωψηφοδέλτιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου παρευρέθηκε ο πρώην γραμματέας του κόμματος κ. Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων της πολιτείας...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: