Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Οικονόμου...





Στην θέση του, η Μ. Γιαννακάκη...
Εδώ και ημέρες, υπέβοσκε μία σοβαρή κρίση στις σχέσεις της Αγίου Κωνσταντίνου με τον βουλευτή, καθώς ο κ. Οικονόμου είχε ανακοινώσει χωρίς προτέρα συνεννόηση πως θα διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής και προειδοποιούσε τη ΔΗΜΑΡ πως...
αν δεν στηρίξει την υποψηφιότητά του, θα διαρρήξει τη σχέση του με το κόμμα.
Ωστόσο, ο Φώτης Κουβέλης δεν είχε αποφασίσει να τον στηρίξει και όλοι περίμεναν τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να φανεί αν η κρίση θα οδηγήσει σε διαζύγιο ή αν θα βρισκόταν μέση λύση.
Εντέλει, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος πείστηκε να κάνει πίσω, καθώς ο Φώτης Κουβέλης του ζήτησε να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να ασχοληθεί με την συγκρότηση του «τρίτου πόλο» της ΔΗΜΑΡ. «Ο Βασίλης Οικονόμου αποδέχτηκε την πρόταση  και αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζοντας να εργάζεται για τα θέματα της Περιφέρειας», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος, με την οποία ανακοινώνεται ότι υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής για τη ΔΗΜΑΡ θα είναι η βουλευτής Β’ Πειραιά, Μαρία Γιαννακάκη.

matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: