Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ικανοποίηση Κουτσούμπα για τα ποσοστά του ΚΚΕ...


Δε συνιστούν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού τα σημερινά αποτελέσματα για το Κομουνιστικό Κόμμα(Βίντεο)...

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, τονίζοντας πως οι...
υποψήφιοι που συμμετείχαν στο β' γύρο των εκλογών, φαίνεται τελικά να υπερισχύουν των αντιπάλων τους και να κόβουν πρώτοι το νήμα.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος, τονίζοντας πως τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν συνέχεια της ενθαρρυντικής εικόνας της πρώτης Κυριακής, χαρακτηρίζοντας ενθαρρυντικό το γεγονός ότι, τουλάχιστον, εκφράστηκε η λαϊκή δυσαρέσκεια για την πολιτική της συγκυβέρνησης.

Όσον αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε πως αρκετοί υποψήφιοι φάνηκε να υιοθετούν την ρητορική του ΚΚΕ, ωστόσο τούτο δε σημαίνει πως εκφράζουν στην πραγματικότητα την ανάγκη για εναντίωση στις σκληρές, ευρωπαϊκές αντιλαϊκές πολιτικές.

Το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, δε συνιστά ανατροπή, αλλά καταγράφει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στάθηκε και στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας την παγίωση της τάσης μετακίνησης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς το σχηματισμό, ενώ όσον αφορά στη ΔΗΜΑΡ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρατήρησε πως η εμφάνιση νέων σοσιαλιστικών σχημάτων, όπως η ΕΛΙΑ και το Ποτάμι, οδήγησαν στην εκλογική πτώση της παράταξης του κ. Κουβέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: