Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Νίκη-σταθμός για το Γαλάτσι του Γιώργου Μαρκόπουλου






Όπως το είχαμε προβλέψει, έτσι κι έγινε! Ο 39χρονος Γιώργος Μαρκόπουλος που κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω, κρατώντας χαμηλούς τόνους και με σεμνότητα, μαζί με μια ενθουσιώδη ομάδα νέων ανθρώπωνΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ στο τέλος ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Εκλέχθηκε νέος δήμαρχος Γαλατσίου με ποσοστό 56,57%, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κ. Τσίρος έλαβε 43,43%.

Οι νέοι άνθρωποι της πόλης αναλαμβάνουν τα ηνία πλέον και το Γαλάτσι μπαίνει σε νέα φάση, μετά από μια 8ετία που – όπως υποστηρίζαμε τα τελευταία χρόνια, κρίνοντας πάντα πολιτικά το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής – κυριάρχησε η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία, η ρουσφετολογία, αλλά και η πολιτική αλαζονεία και η αντιδημοκρατικότητα σε συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων. Νομίζω ότι μετά από 4 χρόνια που σταθήκαμε δημοσίως απέναντι σε όλα τα παραπάνω, αισθανόμαστε τη μεγάλη δικαίωση ότι βάλαμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας.
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού απογεύματος, αμέσως μόλις άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα από διάφορα εκλογικά τμήματα, και έγινε φανερή η δυναμική του κου Μαρκόπουλου, δεκάδες συμπολίτες μας άρχιζαν να κατακλύζουν το εκλογικό του κέντρο στη Λεωφ. Βεΐκου. Καθώς η ώρα περνούσε, και όλα έδειχναν ότι η πορεία νίκης δεν μπορούσε ν’ αναστραφεί, ο κ. Μαρκόπουλος δεχόταν με συγκίνηση τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου που τον στήριξε. Λίγο αργότερα ο νέος δήμαρχος της πόλης μας συναντήθηκε με τον κ. Μανώλη Πρωτονοτάριο, που είχε δηλώσει δημόσια ότι τον στηρίζει στο δεύτερο εκλογικό γύρο και μαζί περπάτησαν ως το εκλογικό κέντρο, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και πανηγυρισμούς. Η βραδιά κύλησε με τραγούδια, χορούς και ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς, κυρίως από τη νεολαία, ενώ στον πρώτο χαιρετισμό που απηύθυνε στους Γαλατσιώτες ως νέος δήμαρχος, έστειλε μήνυμα ενότητας, συγχαίροντας όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους και κυρίως τον απερχόμενο δήμαρχο, καλώντας τους να συνεργαστούν για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.










Καταχωρήθηκε στις Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014  
g-magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: