Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κόντρα Ψαριανού - Μαχαίρα Εμφύλιος στη ΔΗΜΑΡ μετά την εκλογική συντριβή


Εμφύλιος στη ΔΗΜΑΡ μετά την εκλογική συντριβή
Ο Φώτης Κουβέλης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Κάθε πολιτικό πρόσωπο μεταφέρει το ήθος και την αισθητική του, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον Φώτη Κουβέλη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Γρ.Ψαριανός είπε ότι «θα είναι κρίμα ο χώρος της Ανανεωτικής Αριστεράς να πεθάνει στα χέρια του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος έχει κάνει τον τελευταίο καιρό λάθος πολιτικές επιλογές».
Είπε ακόμη πως ο Φώτης Κουβέλης αντιμετωπίζει τη ΔΗΜΑΡ ως κόμμα «απολύτως προσωποπαγές».
  • Ευθεία βέλη κατά Κουβέλη για την συρρίκνωση της ΔΗΜΑΡ
Απαντώντας στις παραπάνω δηλώσεις ο Χρήστος Μαχαίρας δήλωσε μέσω του Βήμα 99,5 ότι η ανασυγκρότηση του χώρου της Ανανεωτικής Αριστεράς δεν πρόκειται να γίνει «ούτε με κραυγές ούτε με ύβρεις», αλλά μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν άφησε αναπάντητη και την προσωπική αιχμή σε βάρος του από τον Γρηγόρη Ψαριανό πως μπήκε από το παράθυρο μόλις είδε φως στη ΔΗΜΑΡ.

«Δεν υπήρχε κανένα φως, γιατί είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες. Κάνουμε αγώνα για να ξαναβάλουμε φως» ήταν το αιχμηρό σχόλιο του κ. Μαχαίρα.

Δήλωσε επίσης, πως είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτικό θέμα στη ΔΗΜΑΡ, το οποίο «το δημιουργούν δηλώσεις που κινούνται έξω από τη λογική του χώρου μας», ο οποίος μπορεί να υπέστη ένα πλήγμα, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταθεί πάλι στα πόδια του.

Ψαριανός: Δεν εξύβρισα κανέναν
Δεν εξύβρισα κανέναν, ανταπάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός παρεμβαίνοντας εκ νέου στον Βήμα 99,5. «Κατακεραύνωσα και θα το ξανακάνω τις απαράδεκτες πολιτικές που οδήγησαν τη βάρκα μας σε ναυάγιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμη πως «αγαπά» και «νοιάζεται» τον Φώτη Κουβέλη, το Χρήστο Μαχαίρα, αλλά και το κόμμα «που έφτιαξα μαζί με άλλους πέντε ανθρώπους».

Σχολίασε τη δήλωση του κ. Μαχαίρα πως «έσπασε τις λάμπες της ΔΗΜΑΡ», λέγοντας πως ο ίδιος είναι πολύ καλύτερος στα ευφυολογήματα από τον κ. Μαχαίρα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: