Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ο Βενιζέλος κάνει σχέδια...


...για την πολιτική του επιβίωση...

Περισσότερο στριμωγμένος και απομονωμένος από ποτέ είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τις αποκαλύψεις των Αμερικανών.

Κι ενώ η οδυνηρή ήττα στις ευρωεκλογές φαινόταν από καιρό ότι...
ερχόταν, τώρα πια το κλίμα έχει στραβώσει εντελώς, σε σημείο -και δίχως υπερβολή- μόνος του υπερασπιστής να έχει απομείνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν μπορεί με τίποτα να αποδεχθεί το πολιτικό του τέλος, δίνει την επικοινωνιακή μάχη, δίχως να πείθει και την ίδια στιγμή σκέφτεται πώς θα παραμείνει στα πράγματα ακόμα κι αν αναγκαστεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, σκέφτεται να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματός του μετά τις ευρωεκλογές, αλλά να διατηρήσει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, έχοντας προηγουμένως εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών.

Εάν αυτό αληθεύει και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε, δείχνει πόσο βαθιά εξαρτημένος είναι ο άνθρωπος αυτός από την εξουσία. Ενώ κάθε αρχηγός κόμματος θα πήγαινε σπίτι του, ή έστω θα έμενε συμβολικά απλός βουλευτής, εκείνον το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα κρατήσει τα «οφίτσιά» του και τον τίτλο του αντι-πρωθυπουργού (έτσι συστήνεται στο εξωτερικό, ως αντι-πρωθυπουργός και όχι ως αντιπρόεδρος)...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: