Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Άνοιξε νέος δρόμος Τσίπρας: Την επόμενη Κυριακή η ψήφος μας θα αλλάξει τον τόπο


Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου   (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )

Αθήνα
Ανοιξε νέος δρόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που κυβερνητικό κόμμα δεν συμμετέχει στον β' γύρο στο μεγαλύτερο Δήμο και στη μεγαλύτερη περιφέρεια, Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής.

«Η Αθήνα και η Αττική γυρνούν σελίδα» είπε.

Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο είπε, αναφερόμενος και στη δήλωση Σαμαρά περί σταθερότητας.

«Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι με βάση το αποτέλεσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κάλπη των ευρωεκλογών διακυβεύει τη συνέχεια της συγκυβέρνησης των μνημονίων. Έχει απόλυτο δίκιο. Στις 25 Μαΐου θα γίνει το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο» είπε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε όλους τους έλληνες και τις ελληνίδες σε συστράτευση, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν.

Γιατί «ο αγώνας για ζωή και αξιοπρέπεια είναι αγώνας όλων. Να προτάξουν τη σταθερότητα της λαϊκής κυριαρχίας» όπως είπε.

«Η επόμενη Κυριακή θα είναι η πρώτη μέρα μιας άλλης εποχής. Η χώρα θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Και το μήνυμα είναι ένα: η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανέναν εκτός από το λαό της» και οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται αποκλειστικά με βάση το συμφέρον του.

Στις 25 Μαΐου «η ψήφος μας δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: