Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΚΚΕ: Μην προτιμήσετε κανέναν...




...από τους υπόλοιπους...
Ικανοποίηση του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, μάχη για όσους νομούς και δήμους δεν έχουν ...
κριθεί ακόμη και μήνυμα μη στήριξης κανενός άλλου κόμματος έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αποτιμώντας το αποτέλεσμα της κάλπης. « Ο εκλογικός νόμος με το β' γύρο νοθεύει την επιλογή του λαού. Το ΚΚΕ δεν υπέκυψε ούτε πρόκειται να υποκύψει σε διλήμματα και να επιλέγει το μικρότερο κάθε φορά κακό, που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό» είπε ο γγ του κόμματος.
"Εκεί που τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δεν θα είναι στο β' γύρο, καλούμε το λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης των κομμάτων και των συνδυασμών, όπως κι αν ονομάζονται, που κινούνται στη γραμμή της ενσωμάτωσης του λαού σε νέους μηχανισμούς που έχουν φτιαχτεί κυρίως μετά τον "Καλλικράτη", αλλά και τη στρατηγική της ΕΕ για Ευρώπη των περιφερειών κλπ. Το ΚΚΕ έγκαιρα έχει ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα από την αρχή της εκλογικής μάχης, να μην προτιμήσει κανέναν από τους υπόλοιπους ο λαός" αναφέρει στο μήνυμά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Καλεί το λαό να αντισταθεί στα ψεύτικα διλήμματα "σταθεροποίηση και ανάκαμψη" ή "αποσταθεροποίηση", στις ψεύτικες προσδοκίες που καλλιεργεί η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού η σταθερότητα και ανάκαμψη θα αφορά το μεγάλο κεφάλαιο και όχι το λαό ενώ παράλληλα κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι "ούτε θέλει ούτε μπορεί να σώσει το λαό, να ανοίξει δρόμο ανατροπής".

Προτρέπει τέλος τους ψηφοφόρους να δώσουν ψήφο στο β' γύρο και στις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ για να υπάρξουν προϋποθέσεις ανάκαμψης του κινήματος, του λαού και συγκέντρωσης δυνάμεων, σε όφελος του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: