Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν τη Ρένα Δούρου...


...στην περιφέρεια Αττικής...

"Η θητεία του απερχόμενου περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, κρίνεται απόλυτα αρνητική", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ...
Συντονιστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Αττικής.


Αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Αττικής.

Αναφορικά με τον προσεχή β' γύρο των εκλογών για την περιφέρεια Αττικής, η Συντονιστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων Αττικής δηλώνει ότι είναι προγραμματικά αντίθετη με τον θεσμό των δύο γύρων των αυτοδιοικητικών εκλογών και είμαστε υπέρ της απλής αναλογικής.

Προτρέπει τα μέλη, αλλά και τους φίλους της Πολιτικής Οικολογίας στην Αττική να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση για τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής λαμβάνοντας υπόψη ότι:

Η θητεία του απερχόμενου περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, κρίνεται απόλυτα αρνητική.

Την απόφαση του συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων σύμφωνα με την οποία βρισκόμαστε απέναντι από τις πολιτικές και τις επιλογές των δύο κομμάτων της σημερινής συγκυβέρνησης.

Υπάρχει ανάγκη για απελευθέρωση νέων πολιτικών δυνάμεων στη διοίκηση της περιφέρειας Αττικής που να έχουν γνώμονα τη βιώσιμη ευημερία των πολιτών της

Θεωρούμε ότι τα μέλη της Περιφέρειας Αττικής είναι σε θέση να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση στο πεδίο της διοίκησης για τα προσεχή 5 χρόνια, με γνώμονα την Οικολογία της Περιφέρειας και τη βιώσιμη ευημερία των κατοίκων της, συμβάλλοντας στην αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η Περιφέρεια.

Για την Συντονιστική Γραμματεία Αττικής

Ο Συντονιστής

Άγγελος Τρωιάνος...
ecogreens-gr.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: